Ledarskapsprogram

Det goda ledarskapet, ett sätt att skapa både resultat och engagemang, 10 dagar

Ledarskapet är en dynamisk process, en följd av samspelet mellan situationer och olika individer. Tre viktiga egenskaper för en ledare är att: kunna kommunicera, kunna leda och kunna förändra.

Målet för kursen är att skapa trygga ledare som har en gedigen verktygslåda att välja ifrån. Ledare som vet och förstår mekanismerna för att leda andra och som förstår sin egen personlighet och stil. Vi går igenom tre delar som tillsammans hjälper dig att bli en trygg och effektiv ledare. Mellan de fysiska träffarna finns dessutom utrymme för individuell coachning.

Mitt ledarskapsprogram (Produktblad)

Läs mer >>

Boka utbildning

Arbeta effektivt utan stress – maximal prestation
Ledare (2 dagar) och arbetsgrupp (1 dag)

(Ta tag i nuet och behärska framtiden)

Räcker tiden inte till? Tenderar dina att-göra-listor att växa men få saker blir avbockade?
Det finns mycket att göra för att öka effektiviteten dels på ett organisatoriskt plan och dels på det personliga. Att arbeta för mer effektivitet och mindre stress ökar inte bara trivseln utan kan också minska sjukskrivningarna vilket är en viktig effekt i sig. Ofta hör vi att tiden inte räcker till samtidigt som vi vet att tid läcker mellan fingrarna på oss, diffusa processer, osäkerhet om vad som är mål och medel. Otydighet i roller och kommunikation.

Arbeta effektivitet utan stress (Produktblad)

Läs mer >>

Boka utbildning

Att leda i förändring

Ledarskapet är en viktig del när det gäller förändringar, att få alla att se och förstå förändringen och att skapa engagemang och delaktighet.

Att förändringar kommer är mer naturlag än en oförutsedd händelse. Tekniken förändras, behov förändras och världen förändras. Att förändra sig själv och sitt företag är att värdesäkra sin framtid.

Att leda i förändring (Produktblad)

Läs mer >>

Boka utbildning